Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو کتاب «بهرام صادقی» و «ریچارد براتیگان» از مجموعه معرفی نویسندگان توسط انتشارات بن گاه منتشر و راهی بازار نشر شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، دو کتاب «بهرام صادقی» و «ریچارد براتیگان» از مجموعه معرفی نویسندگان به تازگی توسط انتشارات بن گاه منتشر و راهی بازار نشر شده‌اند.

این کتاب ها به قلم جمعی از نویسندگان نوشته شده و مقالات مختلف آن ها در معرفی نویسنده مورد نظر را در بر می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجموعه زیر نظر مهدی نوید چاپ می‌شود.

کتاب «بهرام صادقی» به قلم سعید هنرمند، ماهان معلمی، آذر نفیسی، نسیبه فضل اللهی، لیلا صمدی رندی و کیوان طهماسبیان نوشته شده است. بهرام صادقی متولد ۱۸ دی ماه سال ۱۳۱۵ در نجف‌آباد اصفهان است و ۱۶ دی ماه ۱۳۶۳ در تهران درگذشت. صادقی در حوزه داستان و سرایش شعر فعالیت می‌کرد و یکی از داستان‌نویسان نوگرای ایرانی بود که تقریبا در هر اثرش، در جستجوی شیوه های جدید ادبی بود.

مقالات این کتاب جیبی به این ترتیب‌اند:

«بهرام صادقی» نوشته سعید هنرمند، «به بهانه خواندن زنجیر» نوشته بهرام صادقی نوشته ماهان معلمی، «یادداشتی بر "آقای نویسنده..." اثر بهرام صادقی» نوشته آذر نفیسی، «خود _ کشی: نزاع خویشتن و دیگران در "کلاف سر در گم"»، «بررسی مسئله هویت در "کلاف سر در گم"» نوشته لیلا صمدی رندی، «داستان "اذان غروب" بهرام صادقی به مثابه تمثیلی از ...» نوشته کیوان طهماسبیان و «مرگ و خویشتن» از نسبیه فضل اللهی.

این کتاب با ۱۲۴ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۱۲۵ هزار ریال منتشر شده است.

کتاب «ریچارد براتیگان» هم به قلم لارنس رایت، منفرد پوتز، نایل شیلر، مارک هدبورن، مری روبرگر، پگی سی. گاردنر، هاروی لویت، برد هیدن، فرهت افتخارالدین، دیوید گلووی، نیل اشتیمز و جان. اف. باربر نوشته شده است.

اسامی مترجمان مقالات نویسندگان این کتاب هم عبارت اند از: علیرضا طاهری عراقی، آرش حقیقی و مهدی رستمی، نیکو سرخوش، لیلا صمدی رندی، آزاده جورابچی، مژگان غفاری شیروان، آیدین نظاری، منصوره وفایی و شعله آذر.

براتیگان هم از شاعران و داستان نویسان شوریده آمریکایی است که در ایران هم با کتاب «صید قزل آلا در آمریکا» بین اهالی ادبیات شناخته شده است. عناوین مقالات این کتاب نیز به همراه نویسندگانشان به این ترتیب است:

«زندگی و مرگ ریچارد براتیگان» نوشته لارنس رایت، «داستان های ریچارد براتیگان، احیای مجدد تعالی گرایی» نوشته منفرد پوتز، «تاریخ، زمان و دودمان فرهنگی در نوشته های ریچارد براتیگان» نوشته نایل شیلر، «لاکان و پسامدرنیسم در رمان در رویای بابل» اثر مارک هدبورن، «لُنگ های رنگارنگ، زیورآلات شیشه‌ای کلمات: سوررئالیسم...» نوشته مری روربرگر و پگی سی. گاردنر، «بهشت بازیافته» نوشته هاروی لویت، «بازتاب هایی از والدن در صید قزل آلا در آمریکا» نوشته برد هیدن، «زیبایی شناسی نو در کتاب انتقام چمن؛ داستان های ...» نوشته فرهت افتخارالدین، «ریچارد براتیگان: هواپیمای لوس آنجلس جنگ جهانی...» از دیوید گلووی، «براتیگان و ادبیات پاستورال مدرن» نوشته نیل اشمیتز و «ریچارد براتیگان: رازها و افسانه ها» از جان. اف. باربر.

در قسمتی از این کتاب می خوانیم:

داستان‌های دهه ۱۹۶۰ کورت ونه گات، سویه دیگر همان چیزی را نشان می دهد که بارت از آن به غایات محسوس زمان ما یاد می‌کند. قصد ونه گات این است که پیش فرض های ما را از زندگی بازآرایی کند و اساس معنا را نزد ما دوباره ارزیابی کند.

در سلاخ خانه شماره پنج، از نظرگاه ترالفامادوری، ونه گات درکش را از مفهوم قالب داستان، با این تصور ترالفامادوری نشان می‌دهد که تمام دوران‌ها، همیشه و از ازل حاضر بوده است.

توصیف رمان ترالفامادوری در واقع تلاش ونه گات برای توصیف کار خود و هم عصرانش چون بارتلمی و براتیگان است. جروم کلینکوویتز معتقد است که رمان ترالفامادوری، با آن پاراگراف های تکه تکه که تن به قواعد پذیرفته شده نمی دهد و خارج از پیوستار زمان خطی است، تعریف ونه گات است از قالب مناسب داستان در آمریکای دهه ۱۹۶۰.

این کتاب هم با ۲۲۴ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۱۲۵ هزار ریال به چاپ رسیده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۹۹۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلفی جدید بهرام رادان همه را متعجب کرد

آفتاب‌‌نیوز :

تصویری جدید از بهرام رادان جلوی آیینه گوشی سامسونگ خود در شبکه‌های مورد توجه قرار گرفت و آیفون نبودن آن باعث تعجب مردم شد. بنابر آنچه در برخی از صفحات فضای مجازی نوشته شده مدل گوشی بهرام رادان، سامسونگ S ۲۴ هست که در بازار ۶۱ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه رهبر انقلاب» منتشر می‌شود
  • چاپ کتاب تصویری «همه‌ش مال جوجه باشه!» برای کودکان
  • این برنامه‌ها را حتما بشنوید/ ضیافت کتاب خوان‌ها در رادیو
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • سلفی جدید بهرام رادان همه را متعجب کرد
  • معرفی فینالیست‌های والتر اسکات ۲۰۲۴
  • جلوه‌ای از شکوه زندگی امام صادق(ع)
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران